Olete meil esimest korda, kust tuli selline otsus paastuda?

Mina nägin blogija Paljas Porgandi instagrammi stooris tema teekonda, kui tema siin käis. See tundus täpselt selline asi, mida minul/mulle on vaja. Mõtlesin, et see on nii huvitat ja samas ka kasulik. Tekkis tunne, et ma tahan ise seda proovida. Ja ma läksin teie kodulehele, ja lugesin läbi, kui palju häid omadusi on paastul. Minu ema  nooruses paastus ja minul tekkis seetõttu kindlustunne.

Ja ema oli kohe nõus Teiega tulema paastule?

Jaa. Ema sõbranna ka käis siin ja väga soovitas.

Teie paastute kuues päev. Kuidas tunnete ennast?

Täna on kõige parem päev siiamaani olnud. Esimesed kolm päeva olid väga lihtsad, neljas päev oli kõige raskem, viies juba kergem peale soolte sügavpuhastust. Täna on jõud tagasi.

Kuna planeerite alustada taastumist?

Ülehomsest. 7 päeva ikka paastun.

Nüüd Te olete ise läbi teinud paastukuuri. Kui võrrelda blogija kirjeldusega, mida arvate praegu kuurist?

Tema oli DETOX kuuril, kuid tegi ka sooltepuhastuse ja väga hästi selgitas seda, detailideni, kuidas välja näeb, mis voolikud, kuhu, mis sealt välja tuleb. Kõikide tema halbade ja heade päevade kogemusi sai lugeda. Ta valmistas ette selleks, mis võib olla, aga mul läks väga rahulikult.

Kuidas Teie tuttavad suhtuvad sellesse, et Te paastute? Teavad sellest?

Tegelikult ma päris paljudele sõpradele, tuttavatele ütlesin, et ma tulen siia. Ja nüüd ma olen jaganud infot neile, kes huvi on tundnud. Et nad oskaks arvestada, et mõnda aega pean ma rangelt jälgima, mida söön. Enamus on väga toetavad ja tunnevad huvi. Ma sain ka toidutalumatuse testi tulemused kätte, seal on päris palju toiduaineid, millest tuleb loobuda vähemalt 6 kuuks, ja ka edaspidi tuleb seda jälgida. Seda ma ka teen enda keha jaoks. Praegu ei oska oletada, kui palju see muudab minu keha.